П`ятниця, 19.04.2024, 06:47

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Учитель – звучить гордо
Учитель – звучить гордо

Любов учителя не зна кінця ні краю.

Не рветься не на мить гаряча нить

Любов учителя ніколи не вмирає

Любов у серці учня пломенить

Традиційно у першу неділю жовтня освітяни усієї України відзначають своє професійне свято – День вчителя. 2 жовтня 2015 року в актовому залі Клеванської ЗОШ № 1 зібрався весь педагогічний колектив, щоб вислухати теплі та щирі слова вдячності і привітань від своїх найстарших вихованців.

Учні 11 класів, з допомогою педагога-організатора Котик Ольги Петрівни, підготували та провели яскраве музично-поетичне дійство. У теплій атмосфері лунали вірші у виконанні старшокласників та найменших «чомучок» школи – першокласників. Традиційно привітали всіх вчителів різноманітними квітами та найщирішими словами, а також не забули подякувати технічному персоналу, і сказати їм добрі і лагідні слова.

З допомогою Семенюк Лесі Михайлівни, працівника Клеванського будинку школяра, до уваги глядачів були представлені захоплюючі, гумористичні, театралізовані дійства. Вони подарували усім присутнім веселий та піднесений настрій.

Хочеться привітати всіх і кожного працівника освіти з їхнім професійним святом і побажати слухняних і працьовитих учнів, які не лінуватимуться поглинати знання, що вони отримують завдяки творчому та освітньому потенціалу своїх вчителів і подякувати за великий і почесний учительський труд.

Переглядів: 602 | Додав: Klevan | Рейтинг: 0.0/0
«  Жовтень 2015  »