Четвер, 18.04.2024, 13:23

Головна » 2014 » Квітень » 28 » Життя – це наш безцінний скарб, тож не залиш його без барв.
Життя – це наш безцінний скарб, тож не залиш його без барв.
Тиждень „Безпеки на дорозі” пройшов у загальноосвітній школі №1 смт Клевань 1. Розпочався він із шкільної лінійки, де відбулась бесіда з учнями всієї школи на тему „Правила дорожнього руху”. На протязі навчального тижня проводились години класних керівників на цю ж тему, а також пройшов конкурс малюнків: „Обережно! Діти на дорозі”. Завершився тиждень тематичною вікториною з елементами бесіди „Життя – це наш безцінний скарб, тож не залиш його без барв”. У ній брали участь дві команди: учні 6 класу „Автолад” і учні 5 класу „Пішохід”. Почалась вікторина із вступного слова педагога-організатора Філюк О.В. Далі відбулися конкурси між дітьми. Перший конкурс: „Привітання”, команди озвучили свій девіз і привітали суперників. Другий – „Мозковий штурм”. Звучало по 10 запитань з правил дорожнього руху. Третій конкурс капітанів „Крокодил”, в якому за допомогою рухів і міміки потрібно пояснити даний термін. Четвертий – „Дорожній міні-практикум”. Команда повинна була вказати тип та назву дорожнього знаку. Пятий конкурс капітанів: „Хто такий? Що таке?” пройшов у формі бліц опитування. Конкурси оцінювали журі до складу якого входили: ЗТВР Фінчук С.М. та бібліотекар Дегтярьова Н.Ю. За оцінками журі з невеликим відривом перемогла команда 6 класу „Автолад” на часлі з капітаном Савчук А.
Тиждень був насиченим і цікавим для всіх. Діти вражали своєю обізнаністю правил поведінки на дорозі. Сподіваюсь, знання отримані на протязі всього тижня стануть у пригоді учням і в подальшому.

Переглядів: 862 | Додав: Klevan | Рейтинг: 0.0/0
«  Квітень 2014  »